ska dra och äta med

marina, kristina & bästaamanda. blir nog chili thai eller något sånt, sen blir det skönt folk i barnarp eller ngt liknande.. har inte haft tid att blogga som vanligt, händder för mycket antagligen haha. menmen så är det, ska förslöka bli bättre på det iallafall , pussssss

godmorgo!

hann inte blogga någonting igår.. var först i skolan & hade massa tråkiga lektioner & sedan stack vi ner till studion, chillade lite där & så sen åkte jag hem. duschade & la mig i soffan direkt, så har inte suttit vid datorn, förlåt!

gick upp 6 idag som faktist är ganska ovanligt enligt mig, jag som brukar gå upp 20 minuter innan bussen går.
men idag hann jag iallafall och sminka mig, har inte sminkat mig på år & dagar haha. sitter och äter frukost nu, ska snart dra till bussen. slutar 15.30 idag, får se om jag bloggar i skolan. beror på, puss alla fina lärare. måste packa min väska nu, bussen går om 10 & vi har fotboll nu på morgonen :o alltid något jag glömmer haha, puss


perfekt morgon ;d

hejhej fina läsare. vaknade för en stund sen, gick upp och gjorde vofflor, kom opå et nytt recept. vanliga vofflor fast med kakao i , så det blev som choklad ;d haha, sen hade vi mjöl i hela ansiktet och vi tog en massabilder också. nu ligger vi och solar ute på hennes trädgård, tar bilder och lyssnar på musik. får se vad som händer senare idag.. puss påer !


kom nyss hem..

hejhej allla söta :) kom nyss hem från stan, vi var och firade hv lite ;) haha, ska sova nu.. skrver mer imrgon,puss påer!

YÄÄÄY

HV HAR TAGIT SM-GULD, O FYFAN VAD GÖTT :D

jag kom hem från stallet för någon timme sen, har varit och hopptränat, skit kul!
när ja va hemma blev de hockey, och de slutade ju bra.. nu väntar jag bara på linnea, så ska vi dra till stan tror jag, sen sover vi antingen här elr hos henne i natt :) .. ni får ha de så bra, puss!   ♥

godmorgon ?! =)

hejhej sötaläsare. vaknade klockan 8 idag vilket är rätt ovnaligt för att vara mig hehe. men ska äta lite frukost nu & sen möta upp amanda vi ska sola tror jag ;* blir nog en sväng på stan också. PUSS SÅLÄNGE!

svar på frågestund ;d

hej, har du/ni förlorat oskulden? det har inte du med att göra ;)

vad skulle ni göra om ni vann 100000 miljoner på lotto? jadu cassie, vi hade nog flyttat ifrån sverige, skaffat oss riktigt fint hus och leeeeeeeevt livet ;d älskar dig också.

eller hur är emma abrahamsson världens bästa? absolut är hon det.

hur fixar ni håret? det är väl olika, men hur menar du? duschar, fönar,plattar, tuperar litelite.

hur sminkar ni er? som vanliga människor. foundation, puder, rouge, mascara, eyeliner.

vad för produkter har ni på erat smink? det är olika, kan lägga in bild på det senare.

är ni tillsammans med någon? -

vad gör ni på fritiden? oj det är verkligen olika haha. på sommaren spelar jag fotboll, på vintern gör jag inte så mycket. amanda rider året om. hon har en häst ute i tenhult lite utanför som hon tar hand om :)

vad är eran allra högsta dröm? att bli miljonär, & att min familj alltid mår bra.


har ni några bra skönhets tips? haha ja det har vi väl. men det kan vi göra ett inlägg om senare istället:)

hur får ni så långt hår, äter ni ngt speciellt eller så? haha jadu, om jag ska erkänna så har ingen av oss speciellt långt hår. vi använder båda löshår:)

favoritmat? favoritmat är väl från chili tai ;d

hur håller ni er i form? haha jadu, det är väl att röra på sig & äta rätt och det ska vi ta tag i nu faktist ;) haha.

 

ska sova nu , hörs imorgon ;d <3


godnatt fina läsare ♥

blev inte mycket bloggande idag men det kan det inte alltid bli heller. har haft fullt upp, vi har varit i tenhult och kollat på fotboll, även spelat fotboll, ätit, spelat kort. haha det var lite roligt faktist. vi körde kotten, jag och moa var i ett lag och sebban och hugo i ett, jag & moa vi fuskade skit mycket men dom märkte ingenting. när spelet var slut när vi räknade poängen, fick jag & moa 135 och sebban&hugo 55 hahahahahha. Nu ligger jag & mammi i sängen, lyssnar på musik, datan & spelar nintendo ds ;d ska snart sova, så skriver mer imorgon. puss & sov gott


till marinas kommentar ; hahahhahaha gumman vafan gör du själv hemma hos elina?:o hoppas dom kommer snart så du inte är själv allt för länge, puss & jag älskar dig också.


bloggpaus.

hejhej efter ett tag haha. vi har haft en liiiiten bloggpaus för vi har inte vetat vad vi ska skriva osv. men nu är vi tillbaka igen som vanligt & då tänkte jag fråga er; vad vill ni att vi ska skriva om? ge oss tips så vi inte fastnar mitt i ett inlägg och inte vet vad vi ska skriva och då lär det bli mer inlägg om dagen också, tack!


kom hem för en stund sen från skolan också. fredag & helg, bättre kan det inte bli. hade 4 lektioner idag eller någonting; mentorstid, na, idrott & slöjd. men jaja, slutade halv 3 eller halv fyra kommer inte ihåg. var inte med på idrotten idag heller så jag simon tony marina & bella satt i studion & lyssnade på musik ganska länge. sen satt vi bara och pratade och sånt vid bänkarna & sen stack jag hem. min moster från göteborg kom idag också, kul att träffa henne =) min andra moster, kusiner hennes kille, pappa, mina bröder och deras tjejer kommer ikväll också och då ska vi äta tacos ;d jag hittar inte min sladd som man laddar in bilder från mobilen så förlåt att jag inte läggeri n så mycket bilder. men det ändrar sig såklart när jag hittat sladden, får leta efter den. hatar bloggar utan bilder, så undra vad ni gör med våran? haha. GLÖM INTE HELLER FRÅGESTUNDEN, DEN AVSLUTAS NÄR VI FÅTT MÅNGA ROLIGA FRÅGOR.
har ingenting mer att skriva nu så jag skriver lite senare för nu ska jag ut & göra te och lägga mig i soffan under täcket för jag fryser. hihi. puss alla fina, ha en bra dag! ♥


gammal bild sen i somras, fjortis.


HOCKEYYYYYYYYYY

nu är det hockey på tvn, hv-djurgården. KOM IGEN NU HV, GULDET SKA TILL JÖNKÖPING :-D


pluggpluggplugg(!!)

hej sötisar! har inte bloggat på hela dagen haha, men det är myckte nu med skolan och sånt & man hinner inte. åh skolan tar död på mig. orkarinte, men skönt med sommarlov snart iallafall:) sitter och pluggar nu med amanda och lyssnar på musik.. skriver mer ikväll eller något, fårseom jag orkar, ska sova tidigt ikväll.PUSS ALLA FINA LÄSARE!♥


skjut mig


förlåt sötisar ..

för vi inte bloggat igår elr idag, inte meningen, men så bilr det ibland.
igår va jag iallafall med emma och linnea hela dagen, va ute och hade jättekul (: , sen gick vi hem till mej på kvällen vid halv 11 ungefär sen vid 12 kom emmas mamma och skjutsade oss till emma, när vi kom hem dit så kollade vi på film, fjorton suger och bert, haha. så la vi oss vid halv 4 trorja, sen idag har vi inte gjort något speciellt utan bara tagit det lungt och kollat på film.
skriver nog inte mer idag, men nu ska jag duscha, ha de bra, puss♥

hej

& hejdå, för nu ska vi ut. skriver senare

kom hem för en stundsen

hejhej, kom hem för en stundsen, vi hade verkligen skit kul ute haha.
nu sitter vi vid datan och gör inte mke, snart ska väl vi lägga oss i sängen och kolla på en film tror ja. vet inte vad jag ska säga, men vi skriver iaf mer imorgon, hade bra, godnatt ♥/ amanda


nu drar vi ut ;-)

japp så äre, vi drar ut nu.. är inte fixad på bilden men det håller vi på med nu faktist (; får se vad vi hittar på men bloggar när vi är inne iallafall. puss på er.


( oseriös faktist haha )

hemma hos pappi nu

hej söta fina älsklingar ♥  kom hem från skolan för en stund sen och sitter hemma hos pappa nu.

har inte mycket att skriva faktist för det har inte hänt så mycket idag, men amandababe sover hos mig inatt och vi ska ha roligare än någonsin! Jag älskar henne såhääääääääääääär mycket & hon är min allra bästa vän.
puss så länge, skriver mer ikväll/inatt.


ska åka nu igen.

hejhej. sitter hemma nu fatksit, kom hem för en halv timme sen eller något från skolan för jag skulle hämta några grejer men nu ska jag tillbaka igen och ha slöjd, roligt:) inte.
vi hörs efter skolan tror jag, ska till stan eller något roltigt med amanda men vi får se:) pussen

a real man doesnt love a million girls, he loves one girl in a million ways

hatar att det ska göra så ont när jag tänker på dig.
på dig våra stunder & allt vi hade.
hatar att inse alla saker vi inte kommer göra tillsammans mer.
allt det betydde så mycket för mig, & betyder fortfarande allt.
du vet att jag inte hatar dig.
för det kommer jag aldrig kunna göra.
hoppas du vet att du är den finaste.
för de är du verkligen!
det gör ont att prata om det.
att det inte riktigt längre finns något "vi" längre..

du gjorde inget fel, du va ärlig.
men om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad jag ska göra längre


färgar håret (y'

hejhej alla! :), gud va många läsare vi har fått, vad kul .. har inte bloggat på evigheter verkligen.
just nu sitter jag här med ida och hon håller på att färga mitt hår. Imon ska jag va med linnea, det blir väl stan eller något kul, sen sover jag nog hos henne.
men nu ska vi kolla på hockey, ha de bra, puss/ amanda! ♥




hahaha, får bli en bild på mej och ida från jnytt idag ;)
gud va fula

nu ska jag bli soffpotatis och kolla hockey och mysa med abbe som kommer snart. PUSSSSS


frågestund - kommentera nu då ;-)


skönhetstips hehe.

om du vill ha en fin och väldigt mjuk hy, blanda smör och socker och sätt i ansiktet i ungefär 15 minuter så får du en såhär skit mjuk hy ;d har testat det en gång & det blev faktist ett bra resultat.
saknas något på bloggen ni vill att jag ska skriva om så lägg gärna era önskemål i en kommetnar. ♥

justin bieber ♥ me

justin kommer ju till sverige i maj och ska ha konsert & sånt här och det är verkligenverkligen ett måste att gå på enligt mig. jag älskaaaar honom. gillar inte hans låtas så mycket men han är ju to die for ;) vet någon kanske vart man kan få tag i biljetter och mer exakt datum han kommer till sverige så meddela gärna mig, skulle vara jätte snällt:)


godmorgon fina läsare ♥

igår höjdes statistiken väldigt högt, 137 läsare fick vi igår och det är rekord för våran lilla blogg hehe. jätte roligt så fortsätt så ;d


stannade hemma ifrån skolan idag också pågrund av samma som igår. så jobbigt när de är så fint väder ute, vill bara utututut. men fick gå upp ganska tidigt idag ändå för klockan 10 skulle jag vara på sjukgymnasten eller rebah eller vad man ska kalla det för jag skadade ju mitt knä men det kanske jag inte ha berättat? jag skadade de iallafall för ungefär 6 veckor sen den när jag trillade i bellas trapp haha. ingen fotboll eller någonting nu fullt ut på 4 månader & det är ju lite tråkigt. vill spela fotboll! :( slutpratat om det.. har varit och ätit på max med pappi nyss också så kom hem precis och nu sitter jag ute i solen med högmusik och bara tar det lugnt. funderar på att gå ut och springa lite sen i de fina vädret men vi får se hur det blir med det. hittar inte sladden till min mobil som man laddar över bilder och min kamera är hos amanda så de blir tyvärr inga bilder. puss.
Föresten, har ni testat sidan jag tipsade om igår? funkade de?


kom precis in.

kom precis in, var ute och sprang med emma ganska långt faktist och det va riktigt skönt. ska ut & göra det imorgon igen ;d mamma kom precis hem, har köpt nya trädgårdsmöbler så ska hjälpa henne att montera upp det och sen blir det duschen & sängen. puss.



klickahär om ni vill bli medlem på en sida där man får gratis besökare, skit bra enligtmig :):)

vad tycker ni?

borde vi ha en frågestund här på bloggen? får ju nästan aldrig kommentarer eller så, men hade ni frågat då?:)

ska ut & spriinga en sväng nu.

hej sötisar. har inte hunnit blogga idag, sov halva dagen och var på ritkigt dåligt humör. sen åkte mamma och hämtade abbe ( min nya kusin nivet som är fyra dagar gammal ) och la honom i min säng så jag låg och mös med honom en bra stund sen gick vi upp och lekte lite och sen kom emma till mig efter skolan. var ju hemma idag eftersom jag mådde illa och sånt. men nu ska jag piggna till lite och gå ut & springa i de fina vädret. skriver senare, puss! ♥


börjar kanske bli sjuk?!

hej alla fina bloggläsare! hur mår nì? själv mår jag gaanska bra, bortsett från att jag har världens huvudvärk och mår illa. var ju skola och så som vanligt idag men det var ganska sköndag faktist, fick sluta en timme tidigare ochsånt & det ska man ju inte klaga över. hade möte senare kl.5 också men det tog nte lång tid, en halv timme kanske. emma styf kom till skolan idag efter jag hade slutat också, vi var kvar litenstund och hälsade på gamla klasskompisar till henne sen åkte vi hem till mig och åt och sen åkte vi tillbaka igen för skulle ju ha möte. började må jätte dålig då, skit ont i huvudet och mådde illa så jag la mig när jag kom hem och la mig och sov i tre timmar typ, skitskönt men tror inte jag kommer somna inatt. iallafall så är det ändrade planer när det gäller turkiet, amanda händer inte med vilket jag tkr är synd menmen, det kommer gummsan. nu sitter jag och bloggar, lyssnar på musik & kollar facebook och dricker vatten och ska snart gå och lägga mig för jag har fortfarande ont i huvudet och mår illa haha, ett jävla tjat om det. nej men nu ska jag inte ta mer av eran tid, så vi hörs imorgon eller någonting. om jag inte kommer till skolan så bloggar jag under dagen annars gör jag det när jag kommer hem. sov gott sötisar ♥  (tog tyvärr inga bilder idag så ni får klara er utan )

nu blev det likadant igen & de var absolut inte meningen.

sötnosar, har faktist inte varit hemma på heeela dagen förens nu så jag får skylla på det. & det kommer nog inte bli så mycket bloggande nu framöver heller pågrund av att plugger sätter igång imorgon igen och det orkar jag verkligen inte, skjut mig!!

bortsett från det så var jag & amanda i stan idag & tog massa bilder och njöööööööt av det fina vädret. sommaren är påväg, fan va skönt säger jag bara. vilken vinter vi har haft, helt seriöst. skönt ska det bli med sommar nu iallfall.
iallafall så tänker jag inte lägga ut bilderna här idag tyvärr för att amanda har kameran och hon ska sova nu. & den 4 agusti åker jag & mamma till turkiet i två veckor och det ska bli så jävla skönt. läääängtar! amanda kommer kanske ner andra veckan också och det ska bli underbart :) har fått en ny kusin också för 3 dagar sen som jag var och kollade på idag, så söt. Abbe ska han heta (: nu ska jag sova, vi hörs imorgon. puss


fint väääääder & . .

vi ska ut och ta massa bilder och massa andra saker. ska upp till a6 lite med amanda och sen får vi se vad vi hittar på. har fått en ny kusin också så jag och mamma ska kanske upp och kolla på den en snabbis. mammi kom hem från norge idag, har saknat henne. ♥ nu har vi precis duschat och ska göra iordning oss, PUSSS.
ni får några bilder ifrn igår :)





förlåt för verkligen skit dålig uppdatering men ..

det är för att vi har tyckt våran header va så ful och då är det inte roligt att blogga men nu har vi en ny och de ska bli finare tillslut:)

iallafall så orkar jag inte ta upp om vad som hänt på dagarna under dom senaste två veckorna vi inte har bloggat haha så vi börjar om helt enkelt. nu ska jag och linnea ner och käka, så skriver vi mer imorgon, ha de bra, puss

i malmö ;d

 hejhej sötnosar. är i malmö med amanda hos hennes moster och just nu är vi på hennes jobb, turning torso gallery där som säljer prada, gucci,lewis, ed hardy osv. skit roligt har vi, vi provar kläder, skor jackor och massa sånt. vi kom igår in hit och råkade hoppa av vid lund så vi fick ta tåg itill malmö där vi träffade lena vid stationen och sånt. vi gick på stan och mös en stund sen gick jag & amanda och solade. ikväll blir det utgång igen och det är naaajs. nu bjuder jag på lite bilder vi tog nyss med kameran på applen. PUSSSSSS SÅLÄNGE
nu ska vi shoppa, hajdooo. :D

hehe

hejhej sötisar :)

nu sitter jag och linnea här och är sjukt taggade, för imon åker vi till malmööööö!
vi bloggar när vi kommer fram imon, puss!

hahaha förlåt för dålig uppdatering.

hejhej bloggen =) haha har inte bloggat på en hel vecka nästan och det är icke bra. orkar faktist inte blogga längre, men skriver när jag har ngt mer o skriva. haha pusssss

RSS 2.0